Cand jocurile online sunt benefice pentru relaxare

Vi s-a intamplat sa vedeti adesea un coleg concentrat atat de tare pe ecranul monitoului si va doriti sa stiti ce face atat de important incat nu isi poate muta privirea? Sunt convinsa ca da si mai sunt convinsa ca v-ati facut drum intentionat prin zona biroului sau pentru a vedea la ce lucreaza... Ei bine, da... Celebrele jocuri online „fac victime” si la birou, pentru ca multi dintre angajatii multinationalelor de astazi, dar si ai altor companii de o amploare mai mare, ar face orice sa mai scape de stresul cu care se incarca in fiecare zi de lucru. 

Si pentru a scapa de stres, nimic nu e mai bun decat un joc (bine, cateva jocuri) online la birou. Nu trebuie decat sa intri la Jocurica.ro, nu trebuie sa downloadezi nimic, nu iti trebuie cont, nu trebuie decat sa iti gasesti jocul care simti ca te atrage cel mai mult si ca te ajuta sa te destresezi in momente de incordare si, pur si simplu, cu cateva click-uri te afli in lumea jocurilor online. Poti opta pentru jocuri cu ferme – celebre printre corporatisti (vezi si numeroasele invitatii pentru astfel de jocuri primite zilnic de pe diverse retele de socializare), jocuri de strategie, jocuri de actiune, jocuri logice, dar la fel de bine cum unii isi gasesc relaxarea in lucruri constructive sunt si persoane care se relaxeaza cu ajutorul jocurilor cu impuscaturi sau a jocurilor SF. Gusturile nu se discuta, fiecare are modul sau de a se relaxa si tipicurile proprii. Insa ceea ce este cert este capacitatea jocurilor online de a rupe teniunea unei zile grele la birou, chiar si pentru cateva minute. 

Fireste ca jocurile online nu promit relaxare doar la birou, ci in orice moment al zilei, si acesta este poate si motivul pentru care vedem adesea multi oameni jucandu-se, fie in metrou, fie in fata unei cesti de cafea, pe telefon, pe laptop sau pe tableta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu