Conditii excelente pentru cazare in Bucuresti

Cu totii vrem ca atunci cand calatorim sa gasim pentru cazare locul ideal care sa ne faca sa ne simtim comod si relaxati. Daca calatoriti in Bucuresti de exemplu va putem recomanda un hotel care sa va faca sa va simtiti ca acasa. AVE Hotel, prin cele doua locatii, Vila Parlementului si Hotel Victoriei, va ofera conditii excelente pentru cazare in Bucuresti.

Incepand de la personalul hotelului care se comporta exemplar si pana le cele mai mici detalii ale serviciilor oferite, AVE Hotel va va face sa va simtit intotdeauna bineveniti. Cele doua locatii, accesibile la pret, va invita sa beneficiati de o solutie avangardista, de spatii cu un design rafinat, desprins din miraj si reverie. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet, televizor LCD, baie cu jacuzzi si hidromasaj, asternuturi comode din bumbac si nu in ultimul rand o mini bucatarie complet utilata, care sa va faca sa va simtit ca acasa. Indiferent daca alegeti o camera “single” sau un apartament pentru toata familia, veti beneficia de toate serviciile expuse mai sus. Exista de asemenea si facilitati gratuite: transportul si depozitatea bagajelor, room service, pastrarea bunurilor uitate, informatii turistice si culturale. Daca calatoresti in interes de serviciu iti vor sta la dispozitie sali de conferinta pentru sedinte de maxim 12 persoane, birouri, conexiune la internet si spatii pentru inchiriat pentru o perioada limitata.

Cu siguranta dupa o sedinta sau o vizita prin oras vei dori sa te relaxezi. Ce loc ar fi mai potrivit decat gradina ce inconjoara Vila Parlament? Aici te vei simti ca intr-o bula de liniste, relaxare si verdeata. Pe site-ul de prezentare al Hotelului vei putea afla informatii suplimentare si vei afla si parerile celor care s-au bucurat deja de serviciile AVE Hotel. Din ceea ce spun acestia putem sa deducem ca exista conditii excelente de cazare in Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu