Cum se joaca poker online

Cum tehnologia din ziua de astazi a avansat vertiginos, jocurile de noroc online s-au dezvoltat si ele, unul din cele mai practicate jocuri de acest gen fiind pokerul online.

Multi sunt atrasi de dorinta de a castiga o suma de bani, insa este necesar sa cunoasteti cateva reguli de baza referitoare la acest tip de joc. Depinde foarte mult in primul rand, de strategia de joc  pe care jucatorul o abordeaza in cazul in care doreste sa aiba succes pe parcursul jocului. Pentru incepatori, cea mai potrivita metoda de a deprinde regulile jocului este aceea de a juca o prima mana de la inceput pana spre final fara a paria, sau daca nu este posibil sa pariati o suma mai mica de baini, Regulile difera in functie de tipul de poker pe care-l alegeti in jocul de poker de tip  Texas Holdem spre exemplu nu exista limita. Pentru a va ui obisnui cu jocul este necesar sa intelegeti termenii specifici de genul: flop, turn, river, showdown.

Ce este flopul?


Intr-un joc de poker de tip Texas Holdem, se spune ca este flop atunci cand un jucator are 3 carti comune, acestea fiind asezate in mijlocul mesei. Acestea pot fi folosite de catre ceilalti participanti la joc pentru a-si completa mana de poker formata din 5 carti. Dupa flop, urmeaza o noua partida de joc, jucatorii avand  optiunea de a paria sau plusa. Dupa ce fiecare si-a urmat actiunea, se mai inmnaneaza o carte si intervine actiunea de turn aceasta avand rolul de a completa mainile fiecarui jucator, avand loc o noua runda de pariere cu aceleasi optiuni ca cele din flop. Riverul intervine in momentul in care  exista o ultima carte comuna  si in care pariorul decide daca sa mai joace sau nu in functie de cartile pe care le detine. Faza finala a unui joc de poker si cea mai interesanta totodata este cea de showdown, atunci cand se arata cartile fiecarui jucator, castigatorul fiind desemnat dintre participantii cu cea mai mare mana.

Daca doresti sa joci poker in mediul virtual doar pentru divertisment trebuie doar sa iti faci un cont pe unul din siteurile destinate acestor activitati, insa  ar trebui sa fii atent ca acest hobby sa nu se transforme intr-o dependenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu