Ziua lunara in astrologie

Ziua Lunara in astrologie are influente destul de mari chiar daca nu este ea mentionata sau luata in seama la fel de mult ca si cea solara. Trebuie sa tinem cont de faptul ca aceasta nu numai ca ne ajuta sa intelegem mai usor harta noastra astrala, cat si intreaga astrograma, dar ne poate oferi si interpretari si abordari diferite, tinand seama de coordonatele lunare, acestea fiind caracterizate mai multa sensibilitate cat si de mai multa afectivitate. Ziua lunara se refera astfel la pozitia in care se afla Luna in momentul nasterii unui individ, exact asa cum stabilim de cele mai multe ori  dupa Soare.

Asa cum stim, Luna este corpul ceresc matern, feminin, care induce sensibilitate, ea se refera de cele mai multe ori la tot ceea ce inseamna experiente launtrice, sentimente si spiritulitate. Acestea au un rol foarte important mai ales pentru ca ele ne ajuta sa intelegem ce se intampla cu noi in anumite momente ale vietii si sa acceptam cat si sa ne asumam faptele. Pentru determinarea pozitiei Lunii in momentul nasterii nu trebuie decat sa aruncam o privire mai atenta, pentru a vedea cum actioneaza ea in Casele Astrale cat si in Semne Zodiacale. Desigur Ziua Lunara tine seama si de pozitia in care se afla luna cu restul astrelor, avand in vedere ca atunci cand este este in conjunctie cu Soarele are o influenta deosebita fata de atunci cand se afla in opozitie cu acesta.

Cu siguranta cu totii cunoastem conceptele de Luna Plina, Luna Noua sau Luna in Crestere ori in Cadere, insa putini dintre noi stim si ce inseamna acestea intr-adevar si cum ne influenteaza ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu