Muzica si ski la Mayrhofen, in Austria

Muzica si sporturile extreme au facut casa buna dintotdeauna si se pare ca devine o obisnuinta ca sezonul de iarna pe partiile de ski si snowboard sa fie insotit an de an si de o serie de evenimente muzicale de top. Unul dintre cele mai importante evenimente de gen la care am avut sansa sa particip a fost editia de anul trecut a Snowbombing, un eveniment complex, ce imbina muzica si sportul, activitatile speciale si petrecerile, ce are loc anual la Mayrhofen in Austria. 

Mayrhofen este o statiune pentru toate categoriile sociale, dar si pentru toate categoriile de varsta. Ofera o experienta placuta atat pentru familii cu copii cat si pentru tineri, pentru cei cu buget mare care vor prefera hotelurile de lux cu sauna si piscina, dar si pentru cei care prefera sa inchirieze o proprietate sau hoteluri tip budget. Tocmai de aceea daca vrei sa ajungi aici vei gasi o gama variata de oferte ski pentru Mayrhofen. Iar pentru o experienta inedita, alege sa faci o rezervare in perioada Festivalului Snowbombing. Sezonul acesta festivalul va avea loc in perioada 7-12 aprilie 2014, adica aproape de finele sezonului de ski, dar intr-o perioada cand inca poti conta pe zapada numai buna de schiat. Pentru ce sa te pregatesti la editia aceasta? Din pacate, pana la acest moment nu exista confirmari legate de artistii care vor sustine concerte la Mayrhofen, insa data fiind experienta anilor trecuti alaturi de trupe precum Prodigy, Kasabian si multe alte nume mari, ne putem astepta si anul acesta la surprize mari. Poti opta si pentru rezervarea unui pachet complet ce include cazare si acces la Snowbombing 2014. 

In functie de buget, variantele de cazare difera, la fel cum poate diferi si lista de evenimente pentru care beneficiezi de intrare. Pentru mai multe stiri despre concerte si artistii care vor fi prezenti acolo, tine-te la curent pe Facebook sau Twitter. De asemenea, daca vrei sa te convingi de atmosfera de la Mayrhofen, ai si un canal You Tube la dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu